Τοροσίδης: «Να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής» (pics)

July 29, 2018
625 Views

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού και πάλι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μετά την ιταλική περιπέτεια (Ρόμα, Μπολόνια) επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη και φόρεσε ξανά τα Ερυθρόλευκα με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την επιστροφή του. Ο αρχηγός της Εθνικής μας μετά από περίπου 6 χρόνια ξανά στο λιμάνι του Πειραιά.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Βασίλη αισθάνεσαι πώς επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα, όταν είχα φύγει το 2013 είχαν πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει».

Θα ήθελες επιστρέφοντας στο γήπεδο Καραϊσκάκη να στείλεις κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα σε δει να φορές ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;

«Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».