Πολύ κοντά στην Ουντινέζε ο Νικολάου

July 24, 2018
492 Views

Έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ότι υφίσταται ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Νικολάου από ομάδες της Serie A, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ τη Δευτέρα (23/07) πήγαν ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση, κάνοντας λόγο για πρόταση της Ουντινέζε που πείθει τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει άμεσα τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά τόσο στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ λήγει το καλοκαίρι του 2021, όσο, όμως, και στην πρόθεση της ιταλικής ομάδας να δώσει… γη και ύδωρ για τον νεαρό, καθώς έχει σε τεράστια εκτίμηση το ταλέντο του και ευελπιστεί ότι θα τον δει να εξελίσσεται όσο και οι άλλοι δύο νεαροί Έλληνες αμυντικοί, Παναγιώτης Ρέτσος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Όσο για τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως ψάχνει για έναν επιπλέον στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, με τελευταίο όνομα αυτό του Μεριά. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία των Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ και Μιράντα σημαίνει πως θα υπάρξει αποχώρηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού από το ρόστερ μετά την το τέλος του Ένγκελς που αναζητά ήδη την επόμενη ομάδα του έχοντας φύγει απο την ερυθρόλευκη προετοιμασία.

Ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι ο Δημήτρης Νικολάου που δείχνει να έχει χάσει έδαφος στην ιεραρχία στη διάρκεια της προετοιμασίας. Πέραν της Ουντινέζε, η Μπολόνια φέρεται να έχει επίσης τον Νικολάου στο στόχαστρό της.