Στην Αθήνα με κασκόλ Παναθηναϊκού ο Παπαγιάννης!

July 20, 2018
630 Views

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 21χρονος σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το παρών στο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσαν και ορισμένοι φίλοι των Πρασίνων οι οποίοι έσπευσαν, μόλις τον είδαν, να του φορέσουν ένα κασκόλ της ομάδας και εκείνος δεν σταμάτησε να χαμογελά εμφανώς χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του. Την Παρασκευή θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο deal με τον νεαρό σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα μαθήματα. Μέσα από αυτό έμαθα. Είμαι χαρούμενος, είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, υπήρχαν κάποιες άλλες ομάδες στο ΝΒΑ που ήθελαν να πάω, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ»

Για τους Έλληνες που έχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».

Για την ταλαιπωρία στο ταξίδι: «Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα».

Για το πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».