Πιέζει ο Μεριά για Ολυμπιακό

July 19, 2018
629 Views

Ο Γιασίν Μεριά ήταν μια ανάσα μακριά από τα ερυθρόλευκα, όμως η ομάδα του έκανε… νερά και έτσι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό ναυάγησε.

Οι Τυνήσιοι αρχικά είχαν συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και ο διεθνής άσος είχε έρθει από την Παρασκευή στην Αθήνα. Στη συνέχεια όμως έφεραν τα πάνω – κάτω με φόντο τη πιθανή παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα του Κατάρ.

Αυτό το ενδεχόμενο δεν καρποφόρησε και δημοσιεύματα από την Τυνησία έκαναν λόγο για εκ νέου προσέγγιση της Σφαξιέν με σκοπό νέες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να… χορεύουν στο ρυθμό των Τυνήσιων. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα πράγματα στάσιμα στο κόκκινο στρατόπεδο όσον αφορά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης παρότι ο παίκτης, που είχε συμφωνήσει σε όλα, εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας του την έντονη δυσαρέσκειά του για το χειρισμό τους στη μεταγραφή του.

Μάλιστα ο Μεριά δεν πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης, δείχνοντας ουσιαστικά πως θέλει να φύγει από την Σφαξιέν και ασκεί πίεση προκειμένου να προχωρήσει το θέμα με τους ερυθρόλευκους.