Σήμερα στην Ελλάδα ο Μπογέ, ακολουθούν Πόνσε και Άλεφ

July 18, 2018
553 Views

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Λούκας Μπογέ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ θα προσγειωθεί το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού χθες τακτοποίησε όλες τις λεπτομέρειες του δανεισμού του από την Τορίνο στην Ένωση και έτσι, φιξαρίστηκε η άφιξή του.

Ωστόσο, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η έλευση του Εζεκιέλ Πόνσε, καθώς χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων σε τρεις διαφορετικές γλώσσες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ρόμα.

Τα πράγματα έχουν πάρει, λοιπόν, τον δρόμο τους και για τον έτερο Αργεντινό, ο οποίος λογικά σήμερα θα μεταβεί στα γραφεία των «τζιαλορόσι» για να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα και να έρθει αύριο στην Αθήνα.

Τέλος, ο Άλεφ ντος Σάντος Σαλντάνια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, μετά το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας της Μπράγκα, δηλαδή την Παρασκευή , ώστε να τελειώσει κι εκείνου ο δανεισμός, αφού οι κιτρινόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους Πορτογάλους.