«Μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Γουίλιαν

July 12, 2018
786 Views

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση Γουίλιαν και σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ανεβάσει την προσφορά του στη Φλαμένγκο.

Γερά στο κόλπο και ο ΠΑΟΚ για Γουίλιαν Αράο και… ντέρμπι.

Ο 25χρονος μέσος (παίζει ως «6» και «8») βρίσκεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά, πλέον, το όνομά του «παίζει» και για τον «δικέφαλο του Βορρά». Πρόκειται για μια εξέλιξη που βγήκε στην επιφάνεια την Τετάρτη μέσω ρεπόρτερ από τη Βραζιλία και φαίνεται ότι έχει βάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν μέχρι πρόσφατα ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ (κοντά στα 2,3), με τη Φλαμένγκο που κατέχει τα δικαιώματά του να ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις από τα 4 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες έκαναν… come back με 2,7 εκατ. ευρώ και η «μάχη»… συνεχίζεται.

Εκτιμάται ότι η πιθανότητα να μπει ποσοστό μεταπώλησης θα παίξει σημαντικό ρόλο και σίγουρα η υπόθεση έχει… ψωμί ακόμα, καθώς οι διαπραγματεύσεις με συλλόγους της συγκεκριμένης Ηπείρου πάντα είναι χρονοβόρες. Ειδικά, τώρα που οι Βραζιλιάνοι αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να ανεβεί η τιμή του παίκτη.