ΠΑΟΚ : Μια ανάσα από τα 5.000 διαρκείας

July 10, 2018
505 Views

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου για μια ακόμη μέρα, έβδομη κατά σειρά, πέρασε το πρωινό του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας. Σήμερα, ο αριθμός που διατέθηκε έφτασε τις 4.901 κάρτες. Από αυτές, οι 3.530 είναι από ανανεώσεις από την περσινή σεζόν.

Να θυμίσουμε πως στην πρώτη περίοδο, ως τις 20 του μηνός, οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και οι νέοι κάτοχοι ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για θέσεις που δεν δεσμεύονται από την σεζόν 2017-18. Από τις 21 Ιουλίου όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 περιλαμβάνουν: Όλοι οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League, Kυπέλλου, φιλικούς αγώνες. Φυσικά και όλοι οι εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA, αλλά και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας του ΠΑΟΚ.