Τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης για επιθετικό

July 9, 2018
531 Views

Ότι έχει γραφτεί, ότι έχει ακουστεί για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και έχουν προταθεί ή έχουν γίνει συζητήσεις μαζί τους, καλά θα κάνουμε να τους ξεχάσουμε.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος χειρίζονται με άκρα μυστικότητα μια υπόθεση πολύ δυνατή που αν τελεσφορήσει τότε, όπως λένε στην Τούμπα, θα «καεί» το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με πληροφορίες  ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με επιθετικό που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η οικογένεια Σαββίδη προσπαθεί να φέρει τον παίκτη στην ομάδα που θα τις αλλάξει επίπεδο. Μέχρι στιγμής από τις επαφές που υπάρχουν το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προτίθεται να δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καθημερινή επαφή, με τους ασπρόμαυρους να πιέζουν προκειμένου το θέμα να κλείσει άμεσα καθώς ο χρόνος πιέζει λόγω των αναμετρήσεων με Βασιλεία.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο εν ενεργεία σε ομάδα και δεν βρίσκεται στην λίστα των «ελεύθερων». Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που υπάρχει άκρα μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου, ενώ ελάχιστοι εντός ομάδας γνωρίζουν το όνομα του παίκτη.

Αν η υπόθεση δεν έχει θετική κατάληξη τότε στον Δικέφαλο θα υποχρεωθούν να γυρίσουν στα ονόματα που έχουν γραφτεί και είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.