Κομπανί: «Είναι τελικός ο αγώνας με Βραζιλία»

July 5, 2018
527 Views

Η Βραζιλία και το Βέλγιο θα διεκδικήσουν αύριο, Παρασκευή (21:00), μία θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Βινσέντ Κομπανί μίλησε για την αναμέτρηση με τη “Σελεσάο” για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός είπε ότι η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα σε ατομικό επίπεδο και χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα του Βελγίου με την “Σελεσάο”.

«Μεμονωμένα, η Βραζιλία είναι η ισχυρότερη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι μια φιλοφρόνηση, αλλά δεν αλλάζει τις πιθανότητές μας εναντίον τους, κανένας από μας δεν σκέπτεται ότι έχουμε ήδη χάσει.

Αμυντικά είναι δυνατοί, κερδίζουν τις μονομαχίες στην επίθεση, δεν φοβούνται το ένας εναντίον ενός. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια, αλλά αν παίξουμε ατομικά θα χάσουμε», ανέφερε ο 32χρονος αμυντικός.

Για το αν μπορεί ένας τέτοιος αντίπαλος να αναγκάσει την ομάδα του να είναι λιγότερο επιθετική είπε: «Καμία ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει τη φιλοσοφία του παιχνιδιού της η οποία πρέπει να παραμένει ίδια. Ακόμη και η Βραζιλία, η οποία βέβαια είναι πολύ ισχυρή επιθετικά και δεν φοβάται να αμυνθεί. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να προκαλέσεις πρόβλημα στην αντίπαλη ομάδα».

Για το αν το παιχνίδι ανάμεσα στην Βραζιλία και στο Βέλγιο θα μπορούσε να ήταν ο τελικός απάντησε: «Θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Βραζιλία στον τελικό, αλλά πρέπει να πούμε ότι για μας αυτός είναι ο τελικός και πρέπει να κερδίσουμε».