ΑΕΚ : Νέα προσφυγή κατά Λάζαρου

July 5, 2018
581 Views

Η ΑΕΚ δεν προτίθεται να σταματήσει τη «μάχη» που δίνει κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού. Η Ένωση έκανε λοιπόν την προσφυγή που είχε προαναγγείλει και μέσω αυτής ζητάει την τιμωρία τόσο του Λάζαρου όσο και του Ολυμπιακού, για το συμβόλαιο που δεν… εμφανίστηκε ούτε κατατέθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει καταθέσει και δεύτερο αίτημα του Χριστοδουλύπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ειδικότερα, η Ένωση ζητάει να επικυρωθεί το πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ που είχε επιβάλει η διοίκηση της ομάδας στον παίκτη για τη δήλωση που είχε κάνει περί απειλών. «Η συκοφαντική δήλωση έβλαψε βάναυσα τη φήμη της εταιρείας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αίτηση.

Να αναφερθεί τέλος, ότι οι κιτρινόμαυροι έκαναν προσφυγή στην Επιτροπή μιας και η χρηματική ποινή που έχει επιβληθεί δεν δύναται να υπερβαίνει κατά τη διάρκεια μίας σεζόν το 3% των συνολικών του ετήσιων αποδοχών. Ωστόσο, με απόφαση της Επιτροπής είναι δυνατή η επιβολή προστίμου μέχρι 15%. Το πρόστιμο λοιπόν που ζητάει η ΑΕΚ για τον Λάζαρο αντιστοιχεί στο 14% των ετήσιων απολαβών του.