Τζέιμς: «Δίνουν 2,1 στον Καλάθη και όχι 1.6 εκ ευρώ σε μένα;» (pic)

July 5, 2018
497 Views

Μια από τις προσφιλείς συνήθειες του Μαϊκ Τζέιμς είναι να μπαίνει στο twitter και να κάνει διάλογο με τους ακολούθους του. Μάλιστα πολλές φορές έχει βγάλει ειδήσεις ή ακόμα και έχει «αρπαχτεί» με κάποιους από αυτούς.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να… κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ απαντά σε ακολούθους του στο twitter σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του.

«Κάποιες φορές οι οικογένειες χωρίζουν και από τη στιγμή που έχετε κάνει πολλές κινήσεις και φαίνεται πως με αντικαταστήσατε, υποθέτω πως δεν θα επιστρέψω», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ προσθέτοντας: «Φίλε μου, δεν εξαρτώνται όλα πάντα από αυτό που θες εσύ».

Μάλιστα, πήρε θέση και για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν του έχει καταθέσει πρόταση για να μείνει στην ομάδα. Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού σχολίασε πως τα 1.6 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει είναι πολλά, ο Τζέιμς απάντησε:

«Μπορούν να δώσουν 2.1 στον Νικ, αλλά όχι 1.6 σε μένα; Δεν μου φαίνεται λογικό». Λίγο αργότερα, τόνισε ότι θα αποκαλύψει τη νέα ομάδα της καριέρας του όταν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση.

Tέλος ρωτήθηκε από κάποιον αν θα έμενε με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και απάντησε: «Είναι μια καλή πρόταση, ναι. Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν η ώρα και η πρόταση είναι η κατάλληλη. Αυτή τη στιγμή μπορεί να πάω οπουδήποτε».