Πρόβλημα με Τζανδάρη και Κουτρουμπή

July 3, 2018
582 Views

Ο Φάνης Τζανδάρης ξεκίνησε με τραυματισμό τη σεζόν! Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, όπως και όλοι οι παίκτες, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στις διακοπές για να διατηρηθεί σε κακό επίπεδο και υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Λεβάκο και διαπιστώθηκε το οίδημα. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, αλλά ο Τζανδάρης έως το τέλος της εβδομάδας τουλάχιστον θα προπονείται μόνος του.

Αυτό είναι το αγωνιστικό πρόβλημα, διότι δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Παναθηναϊκό τα οικονομικά ζητήματα. Στον Γιώργο Κουτρουμπή έχουν επιδικαστεί 320.000 ευρώ κι ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του τριφυλλιού για την αποπληρωμή του. Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει την Τρίτη σε αίτηση επιβολής ποινών, δηλαδή σε αφαίρεση βαθμών, αλλά δεν θα ζητήσει απαγόρευση μεταγραφών. Υπάρχει, πάντως, επικοινωνία του δικηγόρου του με στελέχη του «τριφυλλιού» και λογικά αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθεί κι αυτό το θέμα.

* Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει σήμερα 20.000 ευρώ (η τελευταία επιταγή) στον Χουλτ και θα κλείσει οριστικά το μέτωπο με τον Σουηδό. Τη Δευτέρα επίσης δόθηκαν 50.000 ευρώ στον Τελάντερ κι επίσης κι αυτή η υπόθεση (μένει ακόμα μία δόση των 50.000) θα κλείσει θετικά.