Το «βάρος» στον Λουντ, μένει ο Κουλιμπαλί

July 2, 2018
498 Views

Αλλαγή δεδομένων στη περίπτωση του Κουλιμπαλί, ο οποίος μπορεί να θεωρούνταν φευγάτος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στη προετοιμασία του τριφυλλιού που ξεκινά ουσιαστικά σήμερα.

Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά με το καθεστώς της… αβεβαιότητας είχε πάρει ειδική άδεια να βρει ομάδα μέχρι 10 Ιουλίου και να φυγει. Ωστόσο, πλέον τα πράγματα άλλαξαν, όλοι οι παίκτες έχουν πληρωθεί κανονικά και ο παίκτης άλλαξε στάση και θα γυρίσει για να ενταχθεί εκ νέου στην ομάδα.

Τώρα όλο το «βάρος» του επιτελείου του Παναθηναϊκού πέφτει στον Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός μεσοεπιθετικός έψαξε τον τελευταίο μήνα για ομάδα στην Αγγλία, δεν κατάφερε να βρει κάτι καλό και πλέον είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ο Λουντ είδε ότι οι πράσινοι έχουν αρχίσει κανονικά τις πληρωμές, ενώ ενημερώθηκε από τον Νταμπίζα ότι θα του κατατεθεί νέα βελτιωμένη πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι πλην του Νταμπίζα και ο Γιώργος Δώνης θέλει οπωσδήποτε την παραμονή του Λουντ, στον οποίο προορίζει βασικό ρόλο στον νέο Παναθηναϊκό.