Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Πέπε!

July 2, 2018
426 Views

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν αποτελούν ακριβώς την επιτομή της αξιοπιστίας. Και ειδικά στο κομμάτι των μεταγραφών, πολλάκις «φουσκώνουν» πράγματα και καταστάσεις, ώστε να προκαλέσουν αίσθηση και ντόρο. Με το νέα σενάριο που αφορά στον Ολυμπιακό, να προκαλεί σίγουρα θόρυβο. Χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμη σαφές κατά πόσο έχει δόση αλήθειας.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε χθεσινοβραδινή εκπομπή του τουρκικού καναλιού «TRT Sport», λοιπόν, το όνομα του Κέπλερ Λαβεράν Λίμα Φερέιρα ή κατά κόσμον «Πέπε», τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να ρωτούν την Μπεσίκτας, αναφορικά με τα δεδομένα της υπόθεσης. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός πως ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ, έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους Τούρκους, θα μπορούσε να μετακομίσει στην Ελλάδα, εάν ένα μέρος του πλούσιου συμβολαίου του καλύπτονταν από την Μπεσίκτας.

Επίσης, συνδέουν το συγκεκριμένο θέμα με τα διαχρονικά σενάρια για την απόκτηση του του Κώστα Φορτούνη από την ομάδα της Πόλης, αλλά βάζουν στο «παιχνίδι» και το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ! Για τον οποίο σημειώνουν ότι έχει προταθεί στην τουρκική ομάδα και η περίπτωσή του εξετάζεται από τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου. Με τις μεταγραφές, ωστόσο, να ξεκινούν και τυπικά αφού αναλάβει και τυπικά ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες, κατά κόσμον Γκούτι!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πέπε, αν και στα 35 του χρόνια, πλέον, αμείβεται με καθαρά 2,5 εκατ. ευρώ από τους Τούρκους. Ποσό που εφόσον δεν καλυφθεί με κάποιον τρόπο από την Μπεσίκτας, κάθε συζήτηση θα είναι περιττή.