Κλείνει Μάριο Οικονόμου η ΑΕΚ!

June 28, 2018
501 Views

Η απόκτηση ενός παίκτη στη θέση του Ογκνιέν Βράνιες αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει κινηθεί εδώ και μέρες για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Έλληνας διεθνής Μάριος Οικονόμου! Ο στόπερ της Μπολόνια, τον οποίο η Ένωση προσπαθεί να κλείσει εδώ και μερικές μέρες, με τις επαφές να είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Οι πληροφορίες θέλουν την υπόθεση να είναι σε καλό δρόμο και στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση θα τελειώσει οριστικά άμεσα. Με τον Οικονόμου να δίνει κανονικά το παρών στο Κίελτσε, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ συζητά τόσο με τον παίκτη όσο και με την ιταλική ομάδα στην οποία ανήκει ο Οικονόμου ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Ο ύψους 1.89 αμυντικός αποτελεί επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, που εκτιμά πως μπορεί να αποτελέσει την ιδανική προσθήκη για τα μετόπισθεν των Κιτρινόμαυρων. Καθώς είναι Έλληνας, εξελίξιμος και με στοιχεία που κάνουν στον τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο Οικονόμου ξεκίνησε την καριέρα του από τα Γιάννενα και το 2013 αποκτήθηκε από την Κάλιαρι, ξεκινώντας την… ιταλική περιπέτεια. Φορώντας στην πορεία τις φανέλες των Σπαλ, Μπάρι και Μπολόνια. Στην οποία ανήκει, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2020. Η Ένωση προσπαθεί να αποκτήσει τον Οικονόμου δανεικό από την Μπολόνια, διατηρώντας οψιόν για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.