Παίρνει Κουντέ και Μασούρα ο Ολυμπιακός

June 26, 2018
609 Views

Όχι μία, αλλά δύο μεταγραφές είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη και μέσα στη μέρα ο Ολυμπιακός, που ουσιαστικά έχει κλείσει τους Πιέρ Κουντέ και Γιάννη Μασούρα.

Όπως αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση για αγορά κι όχι δανεισμό του 23χρονου Καμερουνέζου μέσου, η Ατλέτικο Μαδρίτης την έχει κάνει δεκτή και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αυτό της ανταλλαγής εγγράφων.

Εκτιμάται πως ο Αφρικανός άσος, που φέτος είχε 37 συμμετοχές και 5 γκολ στη δεύτερη κατηγορία ως δανεικός με τη Γρανάδα, σε 1-2 μέρες θα έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Από εκεί κι έπειτα, μάλλον σήμερα θα κλείσει και η μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. Όπως αναφέρουν πηγές από τη Λάρισα, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την ΑΕΛ για τον 22χρονο δεξιό μπακ προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ, 10% ποσοστό μεταπώλησης και δύο ελεύθερους παίκτες, που θα είναι ο Μανθάτης κι ένας εκ των Βέργου ή Καραμάνου. Παρότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση (αλλά ούτε και διάψευση) από πλευράς «ερυθρόλευκων», οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η μεταγραφή θα τελειώσει θετικά.