Παίκτης της ΑΕΚ εντός της εβδομάδας ο Πόνσε

June 25, 2018
595 Views

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε και η είδηση επιβεβαιώνεται και από δημοσίευμα της ιστοσελίδας sports.tv5monde.com. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού θα κλείσει στην ελληνική ομάδα εντός της νέας εβδομάδας.

«Ο σέντερ φορ Εζεκιέλ Πόνσε δεν θα δώσει συνέχεια στην περιπέτειά του με τη Λιλ. Ο παίκτης που δόθηκε δανεικός από τη Ρόμα -πρώην της Νιούελς Ολντ Μπόις- που έχει συμβόλαιο έως το 2020, θα φύγει για την ΑΕΚ της Αθήνας. Οι συζητήσεις αφορούν δανεισμό με οψιόν αγοράς (5 εκατ. ευρώ). Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα για τον 21χρονο Αργεντίνο επιθετικό.

Να αναφέρουμε πως η Λιλ στο τέλος της φετινής σεζόν επιθυμούσε να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Πόνσε, προσπαθώντας να έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα ώστε να αγοράσει τον Πόνσε σε μια… λογική. Οι Ιταλοί ωστόσο δεν έπεφταν κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ.

Ετσι αν ισχύει το δημοσίευμα, ο Πόνσε θα καταλήξει σύντομα στην ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για την επόμενη αγωνιστικό περίοδο.