Έδωσαν τα χέρια Αλαφούζος – Δώνης

June 22, 2018
655 Views

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, αναλαμβάνει και επίσημα ο Έλληνας προπονητής. “Πάμε καλά με τον Παϊρότζ” του είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Μπορεί οι υπογραφές να μην έπεσαν ούτε σήμερα, αφού απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα τα οποία θα είναι έτοιμα σε λίγες μέρες, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης θεωρείται πλέον και… επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας προπονητής είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και στην οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα, ενώ στην κουβέντα αναφέρθηκε και το όνομα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Γιώργος Δώνης ήθελε να μάθει σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο πλευρών για το ιδιοκτησιακό, με τον Αλαφούζο να τον ενημερώνει πως οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά και πως όλα οδεύουν προς την τελική συμφωνία. Ο Δώνης έχει προγραμματίσει να φύγει από την Αθήνα και θα επιστρέψει σε 3-4 μέρες, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Από κει και πέρα, όπως αποφασίστηκε, η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία στις 15 Ιουλίου, χωρίς πάντως να έχουν καθοριστεί ακόμα φιλικά παιχνίδια.