Αργεντινή: Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν άμεσα την απόλυση του Σαμπαόλι

June 22, 2018
727 Views

Τεταμένο είναι το κλίμα στην εθνική Αργεντινής μετά τον διασυρμό με 3-0 από την Κροατία, καθώς πλέον η “αλμπισελέστε” κινδυνεύει με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο “TyC Sports”, οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής ζήτησαν την απόλυση του Χόρχε Σαμπαόλι πριν από το παιχνίδι με τη Νιγηρία, λόγω του τεταμένους κλίματος που έχει δημιουργηθεί έπειτα από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το “TyC Sports”, οι παίκτες της Αργεντινής ζήτησαν την απόλυση του Σαμπαόλι, αφού οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεταμένες, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Χόρχε Μπουρουτσάγα, που έχει αναλάβει χρέη team manager στην ομάδα, θεωρείτο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Σαμπαόλι στην τελευταία αναμέτρηση με τη Νιγηρία.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να συμβεί κατά τη διάρκεια του. Και αυτό διότι o Σαμπαόλι έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την “αλμπισελέστε” και σε περίπτωση που λυθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών, η Ομοσπονδία θα κληθεί να πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ!