«Όχι» ΑΕΚ σε δελεαστική πρόταση για Μπάρκα

June 22, 2018
583 Views

«Πόρτα» από την ΑΕΚ σε Ιταλούς για τον Βασίλη Μπάρκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση δέχθηκε σούπερ πρόταση από σύλλογο της γειτονικής χώρας για τον Έλληνα γκολκίπερ (πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2022) και όπως αναφέρεται στη «Live Sport» ήταν ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ (ενώ η «Ώρα των Σπορ» κάνει λόγο για 5 εκατ. ευρώ), αλλά απάντησε αρνητικά.

«Από 10 εκατομμύρια ευρώ και πάνω αρχίζω να το συζητάω
», τονίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πρόσφατα συμφώνησε να παραχωρήσει με 3,5 εκατ. ευρώ (συν μπόνους) στην Άντερλεχτ τον Όγκνιεν Βράνιες, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2019.

Η πρόταση που φέρεται να απέρριψε η ΑΕΚ για τον 24χρονο τερματοφύλακα είναι άκρως δελεαστική και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι δύο.

Οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ότι μπορούν να πουλήσουν πολύ καλά αν βγουν στη διεθνή αγορά, αν κάνουν και καλές διαπραγματεύσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε με την υπόθεση του Βόσνιου. Οι Βέλγοι ξεκίνησαν από τα 2 εκατ. ευρώ και τελικά θα δώσουν μίνιμουν 3,5 εκατ. ευρώ.

Δεύτερον, ο Μπάρκας είναι 24 ετών και το συμβόλαιό του λήγει το 2022, ενώ ο Βράνιες είναι 29 και έληγε σε έναν χρόνο, με αποτέλεσμα η Ένωση να έχει ντεσαβαντάζ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου και πιστεύει ότι σύντομα θα γίνει αρκετά μεγαλύτερη πρόταση για τον συγκεκριμένο παίκτη.