Αλλάζει πόστο στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

June 20, 2018
544 Views

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε από τις κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League, ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε -έπειτα από συνομιλίες που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο- να αποχωρήσει από τον προπονητικό θώκο της μπασκετικής ΑΕΚ.

Ο «Σάλε» θα αναλάβει νέο πόστο στην ΚΑΕ, αυτό του τεχνικού διευθυντή. Από ‘κει και πέρα, στην «Ένωση» δεν έχουν λάβει καμία απόφαση για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Ντράγκαν Σάκοτα:

«Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο δις τροπαιούχος – εντός του 2018 – προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται».