Μονοετές το συμβόλαιο του Δώνη

June 20, 2018
628 Views

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως το θέμα του προπονητή θα έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας και οι υπογραφές έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, όμως τελικά την Παρασκευή ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινωθεί από το τριφύλλι.

Όμως ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές όσον αφορά κυρίως τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και την αποζημίωση. Ο Δώνης θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρασίνων όμως θέλει μονοετές συμβόλαιο και όχι τριετές που είχε συμφωνηθεί αρχικά.

Οι πράσινοι ήθελαν αρχικά να «δέσουν» του τεχνικό επιτελείο, όμως τα πρόσφατα παραδείγματα, εκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχουν δείξει ότι θα πρέπει να πάνε πιο επιφυλακτικά. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου και αν όλα πάνε καλά στο τέλος της σεζόν θα τα ξαναπούν οι δύο πλευρές για να ξανασυνεργαστούν.

Σκοπός της διοίκησης του Παναθηναϊκού πάντως είναι την Παρασκευή να τελειώσει το θέμα του προπονητή προκειμένου να μπει μπροστά ο σχεδιασμός της προετοιμασίας των πρασίνων.