Μαρινάκης : Απόλυτη πειθαρχία και σκληρή δουλειά

June 19, 2018
573 Views

Το μήνυμα για την νέα απαιτητική σεζόν του Ολυμπιακού έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους τους ερυθρόλευκους, ζήτησε πειθαρχία και σκληρή δουλειά ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνάμα παρουσίασε στους παίκτες το νέο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τους συνεργάτς του ενώ ανακοίνωσε πως τη θέση του Sport Director αναλαμβάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Φρανσουά Μοντέστο να παραμένει ως Chief Scout

Επίσης παρουσιάστηκε και ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, Director of Team Operations στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του προς στους παίκτες ζήτησε να κάνουν τα πάντα για είναι περήφανοι όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό συμπληρώνοντας πως απαιτείται από όλους πειθαρχία και σκληρή δουλειά.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

Μαρτίνς: «Θα δώσουμε τα πάντα για την κορυφή»

Μετά την ομιλία Μαρινάκη τον λόγο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τόνισε: «Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή»!