Κοντά στο deal ΑΕΚ-Άντερλεχτ για Βράνιες

June 18, 2018
637 Views

Από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον σύλλογο από το Βέλγιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν απέχει το deal για μετακίνηση του Βόσνιου στόπερ. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τα επόμενα 24ωρα και όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», δεν αποκλείεται ο διεθνής άσος να αποχαιρετήσει την Ένωση και εντός της ημέρας.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να βάλουν σίγουρα στα ταμεία τους 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πρόκειται για κάτι που θα κλειδώσει από τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν. Επιπλέον, στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλοι όροι, όπως το ποσοστό μεταπώλησης, ενώ σύμφωνα με τη «Live Sport» η ΑΕΚ θα πάρει συν 200.00 ευρώ σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα η Άντερλεχτ.

Οπότε, το οικονομικό όφελος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα είναι κοντά στις απαιτήσεις που είχε από την αρχή, όταν και ζήτησε 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Ακόμη, θα μπει και υψηλή ρήτρα για το ενδεχόμενο που άλλος ελληνικός σύλλογος θελήσει να κάνει δικό του τον Βράνιες στο μέλλον, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.