Ράμος: “Αισθάνομαι λες και έχουμε κηδεία”

June 15, 2018
699 Views

Με κηδεία παρομοίασε την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη εθνική Ισπανίας  μετά την απόλυση του Γιούλεν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της, ο αρχηγός της “φούρια ρόχα”,  Σέρχιο Ράμος.

Η απόλυση του Γιούλεν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας δύο μέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της “φούρια ρόχα” στο Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε αναταράξεις στην ομάδα.

“Νιώθω λες και έχουμε κηδεία και ενώ αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, γιατί αυτό δεν είναι ευχάριστο. O Γιούλεν είναι μέλος αυτού που έχουμε πετύχει, όμως η Ισπανία είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχει καλύτερος να καλύψει το κενό από τον Φερνάντο Ιέρο. Ελπίζω ότι έχουμε μια εθνική ομάδα, όπως παλαιότερα.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο. Ας τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να πει ο καθένας ό,τι θέλει. Το πλάνο δεν αλλάζει και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου”, ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός.

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας απάντησε: “Προτιμώ να τον έχω συμπαίκτη και όχι αντίπαλο. Είναι πραγματικά καλός και μόνιμη απειλή”.