Ανεβαίνει κι άλλο η Άντερλεχτ για Βράνιες

June 15, 2018
607 Views

Το σίριαλ του Όγκνιεν Βράνιες συνεχίζεται. Η Άντερλεχτ είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Βόσνιο στόπερ και μετά την πρόταση 3 εκατ. ευρώ που έκανε στην «Ένωση» και κρίθηκε ανεπαρκής, είναι διατεθειμένη να ανέβει κι άλλο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι Βέλγοι έχουν πρόθεση να αυξήσουν την προσφορά τους στα 3,3 εκατ. ευρώ και εκφράζουν αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητα πως η μεταγραφή θα γίνει.

Από την πλευρά της ΑΕΚ είναι σαφές πως αν δεν ικανοποιηθεί πλήρως δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και το απέδειξε με τη στάση της το χειμώνα, όταν η Άντερλεχτ είχε προσεγγίσει και πάλι τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο Βράνιες φαίνεται πως πιέζει για το deal καθώς οι απολαβές του θα εκτοξευτούν κοντά στις 800.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο εκείνη που αποφασίζει είναι η ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η «Ένωση» θα κινηθεί για στόπερ. Ήδη έχει γίνει η σχετική προεργασία και έχουν ξεχωρίσει 1-2 περιπτώσεις. Σύμφωνα με το Sportime στα υπόψη είναι και ο Μίλος Κοσάνοβιτς, ο 28χρονος Σέρβος που ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης και φέτος έπαιξε δανεικός στην Γκέζτεπε μετρώντας 25 συμμετοχές και 3 ασίστ. Η τουρκική ομάδα έχει οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή που είχε απασχολήσει και πέρσι την ΑΕΚ.