Σημαντική συνάντηση Σαββίδη, Μίχελ και Λουτσέσκου

June 13, 2018
673 Views

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα από χθες (11/6) ήταν αναμενόμενο να επιφέρει αρκετές συναντήσεις με συνεργάτες του για διάφορα θέματα του ΠΑΟΚ.

Σήμερα (12/6) είναι στο πρόγραμμα ένα πολύ σημαντικό ραντεβού του προέδρου και μεγαλομετόχου του Δικέφαλου με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα μεταγραφικά θέματα και οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει τις απαντήσεις του Πόντους Βέρνμπλουμ αλλά και του Τέεμου Πούκι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ανάψει πράσινο φως ώστε η προσφορά για τον Βέρνμπλουμ να φτάσει στα 5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια (χώρια την εφορία που πληρώνει ο ΠΑΟΚ) και στα 800.000 ευρώ τον χρόνο για τον Πούκι.

Για την επίθεση αν δεν υπάρξει σύντομα συμφωνία με τον Φινλανδό, ο Δικέφαλος θα στραφεί στις περιπτώσεις των Λεσκάκο, Κρκιτς ή Κοντέ.

Πλέον όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, για να έχει όλους τους παίκτες (πλην εκείνων που είναι στο Μουντιάλ) στη διάθεσή του, ο Λουτσέσκου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (20/6).