Ανοίγει ο δρόμος στην Pan Asia – ΑΜΚ 20.000.000 € η ΠΑΕ

June 13, 2018
618 Views

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προκήρυξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον είναι στο χέρι του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και των συνεργατών του για να βάλουν τα χρήματα και να πάρει την ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει άμεση συνάρτηση με την επικείμενη αλλαγή στην ιδιοκτησία του συλλόγου και την είσοδ της Pan Asia. Επί της ουσίας η ΠΑΕ ανοίγει τον δρόμο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και στην PanAsia για να έρθουν, να καταθέσουν τα χρήματα και να κάνουν δική τους την ΠΑΕ.

Οι προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν δύο, αρχικά για Δ.Σ. (στις 2:30 μ.μ.) και εν συνεχεία για έκτακτη Γ.Σ. (στις 3 μ.μ.). Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά στην (προηγούμενη) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7.000.000 ευρώ που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. με κύριο θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.

Εκτός αυτού θα υπάρξει εκλογή νέου Δ.Σ. ενώ προβλέπεται να οριστεί νέος εκπρόσωπος/μέλος Δ.Σ. στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου (10 π.μ.).