Κάτσε : «Ποδοσφαιρικός πατέρας μου ο Δώνης»

June 8, 2018
513 Views

Ο Έργκους Κάτσε αποτελεί διακαή πόθο τόσο του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τα δίνει όλα προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εκ νέου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλβανός μέσος λίγες ώρες μετά τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο Κάτσε τόνισε πως και ο ίδιος περιμένει τις εξελίξεις για την περίπτωση της μεταγραφής του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την θητεία των τεσσάρων μηνών στον Παναθηναϊκό και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον προπονητή ο οποίος τον ανέδειξε. Τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο είναι πλέον πολύ κοντά σε νέα συνεργασία.

«Εχω πει στον μάνατζέρ μου ότι θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να παίζω. Να είναι ενεργός, να πάρω παιχνίδια και να μην χάσω άλλο χρόνο. Δεν έχει νόημα να είσαι κάπου, να καυχιέσαι ότι πληρώνεσαι και μάλιστα καλά και να μην παίζεις. Είμαστε ποδοσφαιριστές για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις κι ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να πω περισσότερα για το θέμα της μεταγραφής μου», λέει ο Κάτσε στα «Νέα» και μιλάει για την προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

«Ηταν πολύ καλή επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ημουν περίπου πέντε μήνες που δεν έπαιζα, μου έκατσε η επιλογή του Παναθηναϊκού και ήταν η καλύτερη. Είναι δύσκολο Γενάρη μήνα να βρεις τόσο καλή επιλογή. Είναι δύσκολος ο Γενάρης. Επρεπε να βρω τον εαυτό μου αφού δεν είχα παιχνίδια και τα κατάφερα. Νομίζω όμως ότι δεν έφτασα σε επίπεδα που μπορώ. Μέχρι το 60% κατάφερα να φτάσω. Εχω πολλά να δώσω».

Αν πάνε όλα καλά και ο Εργκους Κάτσε υπογράψει εκ νέου στον Παναθηναϊκό, θα συναντήσει τον Γιώργο Δώνη. Τον προπονητή που τον ανέβασε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και τον καθιέρωσε. Ο Κάτσε μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον 49χρονο τεχνικό. «Με τον κ. Δώνη καθιερώθηκα. Με πήγε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ να αναδειχθώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπου έχει πάει έχει δείξει έργο. Θυμηθείτε την εξαιρετική πορεία και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ατρόμητος με αυτόν στον πάγκο του. Και δουλεύει με πολλά νέα παιδιά. Τους αναδεικνύει. Στον ΠΑΟΚ τα ταλέντα τα ανέδειξε ο Δώνης. Κίτσιου, Πέλκα, Κωνσταντινίδη, τους «έβγαλε» ο Δώνης, έπαιξαν σε ομάδες. Εχει αυτό το καλό, είναι πολύ καλό στοιχείο για έναν προπονητή και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να έχουν έναν άνθρωπο να τους εμπιστεύεται».