Τι συμβαίνει με τον Λισάντρο Λόπες

June 5, 2018
691 Views

Λογικό και απολύτως κατανοητό. Σε αυτή τη… συγκυρία των μεταγραφών, τα καλά ονόματα της αγοράς είναι δυσεύρετα και ο Λισάντρο Λόπες δεδομένα μπορεί να δηλώνει πως η αφεντιά του διαθέτει ένα από αυτά.

Ανήκει στη Μπενφίκα, ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, πέρασε ένα μάλλον αδιάφορο εξάμηνο στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ και μιας και οι Νερατζούρι ούτε που το συζητούν για την «οψιόν αγοράς» των 9 εκατ ευρώ, αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.

Την Κυριακή οι Ισπανοί έλεγαν με βεβαιότητα ότι τον έχει «αγκαλιάσει» η Μπέτις η οποία τα έχει βρει σε όλα με τη Μπενφίκα, πριν από λίγο όμως στην Ιταλία ( Sky Sport Italia) όχι μόνο δεν παρουσίαζαν το θέμα ως «τελειωμένο» αλλά έδιναν καλές πιθανότητες και στη Τζένοα που έχει προσεγγίσει τους Πορτογάλους με τον ίδιο σκοπό. Για τον δανεισμό του 29άχρονου διεθνούς αμυντικού.

Στο μεταξύ ο Λόπες έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, και μάλιστα από την ίδια τη Μπενφίκα με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Το σίγουρο είναι πως ακόμη δεν έχει κλείσει πουθενά. Το σίγουρο είνα+ι επίσης ότι οι Ερυθρόλευκοι που κάνουν ένα βήμα πίσω για τον Λέμα (όπως και με τον Μολέντο) είναι αυτή τη στιγμή σε μια αναζήτηση από την «αρχή» σε ότι αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η υπόθεση λοιπόν είναι ανοιχτή, και έχει μπόλικο ενδιαφέρον!