ΠΑΟΚ : Έρχεται ο Πούκι

June 5, 2018
694 Views

Είναι εδώ και καιρό από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ ενώ το όνομα του είχε «παίξει» και για την ΑΕΚ. Ο Τίμου Πούκι, περί ου ο λόγος, που είναι ελεύθερος από την Μπρόντμπι αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει τον δρόμο που άνοιξε ο Χατσερίντι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο!

Να αποτελέσει δηλαδή μια ακόμη μεταγραφή για τους Κυπελλούχους Ελλάδας που «τρέχουν» το πλάνο τους για την ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά εν όψει του μεγάλου στόχου που έχουν για τη νέα σεζόν και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πούκι τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του και ειδικά με τον Μίχελ και πλέον το μόνο που απομένει είναι το τελικό «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Από την στιγμή που ο Πούκι καλύπτει τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου όλα δείχνουν πως το deal σύντομα θα επισημοποιηθεί με τον Φινλανδό στράικερ να έρχεται στον ΠΑΟΚ και να αποτελεί μαζί με τον Πρίγιοβιτς ένα πανίσχυρο επιθετικό δίδυμο.

Προφανώς και μέχρι να υπάρξει το επίσημο της υπόθεσης καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη όμως οι πληροφορίες θέλουν το θέμα να βρίσκεται στον δρόμο για την οριστικοποίηση του με τον ΠΑΟΚ να κάνει μια ακόμη μεταγραφή από την ξένη αγορά.