Αποφασίζει για Δώνη, τα λέει με Πάιροτζ ο Αλαφούζος

June 1, 2018
630 Views

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό σε δύο «μέτωπα». Αφενός αυτό του προπονητή κι αφετέρου αυτό των επαφών με τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ.

Χθες ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και του πρότεινε να αναλάβει το πρότζεκτ της ομάδας για 2-3 χρόνια.

Ο υποψήφιος προπονητής των «πράσινων» αρχικά τόνισε πως δεν θέλει σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας να δεσμευτεί για πάνω από ένα χρόνο, αλλά τελικά δέχτηκε να κάνει διετή συμφωνία με την προϋπόθεση τη δεύτερη χρονιά του συμβολαίου να έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του αυξημένες αποδοχές, αλλά και να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας.

Ο Νίκος Νταμπίζας επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη, με τον οποίο υπάρχει και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, μετά από επαφή που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από το εξωτερικό και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφασή του στα «θέλω» του προπονητή.

Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος θα συναντηθεί άμεσα με τον Πάιροτζ Πιεγκπονσάντ. Ο Ταϊλανδός έρχεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα μαζί με τον γιο του (που είναι στέλεχος της Empire Asia και θα έχει πόστο στην ΠΑΕ) για να ενημερωθεί δια ζώσης για την εξέλιξη του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ.

Η πλευρά της Pan Asia παρουσιάζεται βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά, μέχρι τις 10 Ιουνίου θα υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα και ότι η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια μέχρι τις 15 Ιουνίου.