Ο Ιβάν Σαββίδης ξεπερνάει τα 100 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

May 31, 2018
532 Views

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει η ομάδα σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να βάλει κι άλλα χρήματα στον Δικέφαλο.

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ύψους 11,1 εκ. ευρώ και θα τρέξει έως τις 20 Ιουνίου έχοντας συν έναν μήνα παράταση.

Με αυτά τα 11,1 εκ. ευρώ που θα βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ που έχει ρίξει στην ομάδα από το 2012 που μπήκε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ!

Εφόσον καλυφτεί εξολοκλήρου η νέα αύξηση τότε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φτάσει στο ύψος των 100.029.632 ευρώ.

«ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FINANCIAL FAIR PLAY»

Ένας μικρομέτοχος ρώτησε αν ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Ο Μάκης Γκαγκάτσης (ο οποίος ήταν πρόεδρος της συνέλευσης) απάντησε αρνητικά: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA. Στην παρούσα φάση δε χρειάζεται να γίνει καμία πώληση γι’ αυτόν τον λόγο».

«ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ»

Φέτος ο ΠΑΟΚ είχε απέναντί του όλο το ΠΟΚ. «Μήπως θα έπρεπε ο Δικέφαλος να έχει και συμμάχους;», ρώτησε ένας μικρομέτοχος. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Όταν ήμασταν τριτοτέταρτοι όλοι ήθελαν τον ΠΑΟΚ για φίλο! Όταν όμως παλεύεις πλέον κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα είναι αλλιώς… Φέτος είδαμε ότι όλο το κράτος των Αθηνών ήταν κατά του ΠΑΟΚ! Αυτό δείχνει και πόσο ισχυροί είμαστε».

ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Σε ερώτηση για το αν θα αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της τιμωρίας του Ιβάν Σαββίδη, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αρνητικά: «Προς το παρόν το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά πρόθεση να αλλάξει κάτι».

Ο Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ έσωσε τον Παναθηναϊκό. «Όχι άλλες λυκοφιλίες! Έπρεπε να πέσει ο Παναθηναϊκό στη Β’ Εθνική. Δεν πρέπει να αφήνουμε τους κάτω να κάνουν ότι θέλουν…», τόνισε ένας μικρομέτοχος, ο οποίος διαφώνησε και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να σώσει τον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να έχει φιλίες με καμιά μεγάλη ομάδα της Αθήνας, γιατί όλοι στο τέλος, τον «πουλάνε».

«Ξέρουμε καλά τι γίνεται και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλάβει ακόμη καλύτερα πολλά πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται, και άλλα που γίνονται και δε λέγονται…», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.