Έτοιμος ο Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ

May 26, 2018
628 Views

Όλα έτοιμα στον ΠΑΟΚ για το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού και όπως φαίνεται ο Γιώργος Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε πριν από λίγο μια ανάρτηση στο Instagram με τον αριθμό 34. Τον αριθμό της φανέλας του Εβγέν Χατσερίντι στη Ντιναμό Κιέβου.

O σπουδαίο κεντρικό αμυντικό, και πως ουσιαστικά το τελευταίο εμπόδιο είναι η «μάχη των ατζέντηδων» προκειμένου να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. Από την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, άρα ο Χατσερίντι είναι πλέον έτοιμος ως ελεύθερος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες από την Ουκρανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο της τάξης του 1,8 εκατ ευρώ τον χρόνο! Πολύ μεγάλο ποσό.

Ο ίδιος ο Χατσερίντι το πρωί είχε παραδεχθεί τις συνομιλίες του με τον ΠΑΟΚ, και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Είχε πει πως θα πάρει την τελική του απόφαση το αργότερο σε δέκα ημέρες. Φαίνεται πως αποφάσισε πιο γρήγορα. Ή πιο σωστά ότι ο ΠΑΟΚ το αποφάσισε πιο γρήγορα, διότι την πρόταση ο Δικέφαλος του Βορρά την έχει καταθέσει από τον Γενάρη στον διεθνή στόπερ. Είχε πει όμως στον Χατσερίντι πριν από μερικές ημέρες, ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο προκειμένου να του επιβεβαιώσει ότι μπορεί να του κάνει την ίδια και τώρα. Το πλήρωμα του χρόνου μοιάζει να έφτασε. Ο Χατσερίντι είναι σίγουρα μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, και συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή τα ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη θέλουν κοντά στον Δικέφαλο του Βορρά, και τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Τον 31άχρονο κεντρικό μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στην πραγματικότητα πηγαίνει για «διπλό χτύπημα» ενώ την ίδια στιγμή είναι κοντά και στην απόκτηση του Ντάριο Σρνά.