«Μπλόκο» στις μετακινήσεις οπαδών στο Ελλάδα-Κροατία

October 27, 2017
661 Views

Χωρίς φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα διεξαχθούν όπως αναμενόταν οι αναμετρήσεις της “γαλανόλευκης” με τους Κροάτες για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (9 και 12 Νοεμβρίου). Εδώ και καιρό άλλωστε ήταν γνωστοί οι φόβοι που υπήρχαν στις ομοσπονδίες και των δύο χωρών για πιθανή επανάληψη των επεισοδίων του 2011, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η απαγόρευση στη μετακίνηση των οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κροατικής και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, αποφασίστηκε να μην υπάρξουν πωλήσεις εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους και στους δύο αγώνες μεταξύ των Εθνικών Ομάδων των δύο χωρών.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξουν ειδικές θύρες φιλοξενούμενων φιλάθλων και καμία μετακίνηση φιλάθλων και των δύο Εθνικών Ομάδων. Ο αριθμός των θεατών και των δύο πλευρών θα περιοριστεί στην επίσημη αντιπροσωπεία κάθε φιλοξενούμενης Ομοσπονδίας.