“Φροντιστήριο” στο Ρέντη για το ντέρμπι

October 27, 2017
615 Views

Μια πλευρά της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ρέντη είναι και της ψυχολογικής προετοιμασίας για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» ως αγωνιστικές συνθήκες στην «Λεωφόρο» το Σάββατο το βράδυ.

Πολλοί απ΄αυτούς είναι νέοι στην ομάδα και δεν έχουν ούτε την εικόνα ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε την ατμόσφαιρα της «Λεωφόρου».

Δεν είναι και λίγοι…

Ο Προτό, ο Ένγκελς κι ο Οφόε  μπορεί να΄χουν δώσει ματς στο Βέλγιο ή στη Γαλλία με τις ομάδες τους, αλλά δεν συγκρίνονται με το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Σισέ είναι εντελώς πρωτάρης σε τέτοιες καταστάσεις και η ατμόσφαιρα μπορεί να του φανεί περίεργη.

Ο Εμενίκε και ο Καρσελά, επίσης δεν έχουν ανάλογες παραστάσεις από ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Γι αυτό το λόγο ο Τάκης Λεμονής είπε για την προετοιμασία των παικτών του ενόψει του ντέρμπι της «Λεωφόρου»: «Δεν αρκεί μόνο η προετοιμασία στο τακτικό κομμάτι, αλλά πρέπει να προσπαθούμε πάρα πολύ να δώσουμε την εικόνα για το πώς είναι ένα παιχνίδι, ειδικά στους νέους μας παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να τους βάλουμε γρήγορα στο κλίμα του αγώνα, για το τι δυσκολίες θα συναντήσουν και οπωσδήποτε να τους προετοιμάσουμε για να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα».