«Ντόπες» Λεμονή σε παίκτες

October 13, 2017
734 Views

Aρχής γενομένης με την σαββατιάτικη αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός ξεκινά ένα πρόγραμμα-φωτιά, τις τελευταίες 18 μέρες του Οκτωβρίου. Ο Τάκης Λεμονής, μετά την μίνι-προετοιμασία που έκανε στου Ρέντη λόγω της διακοπής για τις Εθνικές, πλέον ρίχνει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και για τον λόγο αυτό έκανε ομιλία στους παίκτες τους την Πέμπτη.

Μιλώντας στους «ερυθρόλευκους», προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό λέγοντάς τους πως αν δουλέψουν σκληρά στο επόμενο διάστημα, τότε στις αρχές του νέου έτους θα είναι ήδη και πάλι στην κορυφή.

«Κοιτάξτε καλά αυτό τον πίνακα. Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη, οι απροσεξίες, όλα. Τώρα βάζετε Χ σε αυτά και γινόμαστε μια γροθιά. Όχι μια ομάδα μόνο με όλη τη σημασία της λέξεως. Μια γροθιά! Το Γενάρη αυτή η βαθμολογία θα έχει 1ο τον Ολυμπιακό και θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά. Κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση και σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και το ξαναλέω: Όλοι μαζί μια γροθιά!», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.