Μαουρίτσιο: «Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

October 6, 2017
512 Views

Απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πανηγυρίσει επιτυχίες μαζί του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο.

Μάλιστα μιλώντας στην ιστοσελίδα «terra.com», ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι οι συνθήκες που βρήκε στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι εξαιρετικές.

Παράλληλα σημείωσε ότι στόχος της ομάδας φέτος είναι το πρωτάθλημα και ανέφερε τι πρέπει, κατά τη γνώμη του, να προσέξει για να τον καταφέρει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και αυτό μεταφράζεται στο γήπεδο. Η πόλη είναι μεγάλη, το πλήθος είναι πολύ παθιασμένο και η χώρα είναι θαυμάσια. Για να μην αναφέρω την υποστήριξη που έλαβα από το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Έγινε αποδεκτός από όλους και οι Βραζιλιάνοι που ήταν ήδη εδώ με βοηθούν όποτε είναι απαραίτητο», ανέφερε αρχικά ο Μαουρίτσιο και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Η απροσεξία μπορεί να είναι θανατηφόρα, λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία του ανταγωνισμού. Κάθε χαμένο σημείο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».