Κάτι κινείται: Νέα συνάντηση την Κυριακή Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου

September 16, 2017
670 Views

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους δύο άνδρες να συζητούν για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την δημιουργία του PAO Foundation.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Πράσινη», το κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ήταν εξαιρετικό, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να αναλύει στον ομόλογό του στην ΚΑΕ τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να συμμετάσχει στην επόμενη μέρα, διευκολύνοντας την είσοδό του ποδοσφαιρικού τμήματος στο PAO Foundation.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος φέρεται να ανέπτυξε στον κ. Αλαφούζο το πλάνο για τον τρόπο ανάπτυξης, δράσης και λειτουργίας του PAO Foundation, προκειμένου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να έχει την εικόνα για ένα πρότζεκτ που θα είναι σε θέση, με τη μαζικότατη συμμετοχή του κόσμου αλλά και επιφανών επιχειρηματιών να αλλάξει την ιστορία ολόκληρου του συλλόγου.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης των δύο ανδρών στάθηκε στο μέγεθος και τον τρόπο κάλυψης των οικονομικών υποχρεώσεων και χρεών της ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια έδωσαν ραντεβού την Κυριακή για να συζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μετά την επικείμενη συνάντηση να υπάρξει τοποθέτηση από τους κ.κ. Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο, ενημερώνοντας υπεύθυνα τους οπαδούς του συλλόγου.