Ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ

September 14, 2017
718 Views

Προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς η υλοποίηση του πλάνου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την… αναγέννηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα συναντηθεί κατ’ ίδιαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, στις αρχές της εβδομάδας, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το όλο θέμα.

Μία εξέλιξη που αν μη τι άλλο μαρτυρά το πρόσφορο έδαφος που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για το «PAO Foundation».

Οι συνεργάτες τους, άλλωστε, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές εδώ και περίπου τρεις μήνες και ουσιαστικά αυτό που… καίει είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρέη της ΠΑΕ, τα οποία εκτιμάται πως είναι περίπου στα 35 εκατ. ευρώ.

Μπορεί στη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έθεσε όρο για «καθαρή ΠΑΕ», ωστόσο οι εξελίξεις που προκύπτουν και το ραντεβού που «κλείστηκε» με τον νυν ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού τμήματος δείχνουν πως υπάρχει κάτι παραπάνω από καλή διάθεση ανάμεσά τους για να βρεθεί η φόρμουλα στον εν λόγω «σκόπελο» και να προχωρήσει το εγχείρημα που θα δώσει νέα πνοή στον Παναθηναϊκό!

Εν αναμονή, λοιπόν, του κρίσιμου ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου τη νέα εβδομάδα, από όπου θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει σαφή κατεύθυνση για το πού οδεύει το μεγάλο πλάνο!