“Δεν μπορεί να… παραγγέλνει πρωτάθλημα ο κύριος Τσίπρας” (video)

September 10, 2017
695 Views

Μετά το 1-1 στην Ξάνθη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για «πολύ περίεργα πράγματα» σχετικά «με τη διαιτησία» και αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ

Ταξίδεψε στην Ξάνθη για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό. Στο τέλος του αγώνα βρέθηκε να κάνει δηλώσεις για όλα όσα είδε στα τρία-πέντε Πηγάδια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα και αναφέρθηκε σε «περίεργες διαιτησίες» αλλά και «παραγγελίες πρωταθλημάτων από τον κύριο Τσίπρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα πράγματα πολύ περίεργα. Με την διαιτησία. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει δεύτερη αγωνιστική και τα είχα καταγγείλει. Και πέρσι και φέτος είχε ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ένας διαιτητής που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι και μια αποβολή με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στη συνέχεια. Τα βλέπουμε ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται. Εχουμε μάθει να παλεύουμε. Το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει ο καθένας παραγγελίες όπως ο κύριος Τσίπρας. Ο κύριος πρωθυπουργός είχε πει πως το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.Εγώ λέω ότι αυτό που έχει μείνει είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το 8ο συνεχόμενο και να πάει καλά στο Champions League.

Ούτε εγώ ούτε ο πρωθυπουργός δεν μπορούμε να παραγγέλνουμε. Εμείς έχουμε επιμονή και υπομονή αλλά θα το παλέψουμε. Να είναι ήρεμοι και οι οπαδοί με αυτά που βλέπουν. Εμείς φταίμε που δεν κερδίσαμε σήμερα. Δε το βάζουμε κάτω όμως. Να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας.

Ερωτηθείς για το ρόστερ της ομάδας τόνισε:

«Σίγουρα μας προκαλεί μια αισιοδοξία και μια σιγουριά, αλλά δεν μπορεί να έρθει μόνο του το πρωτάθλημα. Πρέπει να διοθρώσουμε τα λάθη μας.