Ζέκα: «Θα γυρίσω σίγουρα στην Ελλάδα»

September 8, 2017
711 Views

Έλληνας αισθάνεται ο Κάρλος Ζέκα όπως δήλωσε στη Δανία και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη χώρα μας, ενώ τόνισε ότι ήταν δύσκολο για τον ίδιο να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Ζέκα δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα αγωνιστικά οφέλη που αποκόμισε από την παρουσία του στη χώρα μας.  Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στη Δανία που βρίσκεται πλέον για λογαριασμό της νέας του ομάδας, της Κοπεγχάγης.

«Ήταν πολύ δύσκολο και συγκινητικό. Πέρασαν πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και οι οπαδοί του είναι φανταστικοί και παθιασμένοι. Ήμουν κοντά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν σε καθημερινή βάση. Ήμουν κοντά και με τους συμπαίκτες μου. Οπότε, ήταν δύσκολο να πω αντίο. Δακρύσαμε στον αποχαιρετισμό, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν δέχεσαι μία νέα πρόκληση. Πάντα, θα νοιάζομαι για αυτούς, επειδή με βοήθησαν πολύ», τόνισε ο 29χρονος χαφ και ανέφερε επίσης:

«Μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα, αισθάνομαι σαν Έλληνας. Είναι σίγουρο πως θα γυρίσω στην Ελλάδα μία μέρα», ανέφερε ο 29χρονος χαφ.

Για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του ανέφερε: «Ξέρω ότι ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια. Έπαιξε στο Champions League και τώρα είναι στο Europa League. Έδειξαν ενδιαφέρον και θεώρησα ότι πρόκειται για καλή πρόκληση για εμένα, για την καριέρα μου. Ήθελα έναν σύλλογο που θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Προέρχομαι από σύλλογο που στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήραμε έναν τίτλο από το 2011, που πήγα στην ομάδα. Υπάρχει πνεύμα νικητή στην Κοπεγχάγη και επρόκειτο για μια εύκολη επιλογή για εμένα».

Για τους στόχους της νέας του ομάδας και το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν είπε: «Οι προσδοκίες μου είναι να βρίσκομαι στους κορυφαίους. Γνωρίζω ότι δεν βρισκόμαστε σε καλή θέση στην βαθμολογία, αλλά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και τα πάντα είναι πιθανά. Ως μεγάλο κλαμπ που είμαστε, πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κατακτάμε τίτλους. Είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».