Νέο συμβόλαιο στο Μάνταλο

September 3, 2017
576 Views

Στις προτεραιότητες της διοίκησης της ΑΕΚ είναι η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” δεσμεύεται μεν με σύμβαση μέχρι το 2019, ωστόσο στις προθέσεις της εταιρείας είναι να προχωρήσει σε επέκταση της για δύο, ίσως και περισσότερα χρόνια, με όρους που θα ικανοποιούν και τις δύο πλευρές.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Θρακιώτης μέσος, που παρεμπιπτόντως την εβδομάδα που πέρασε έκλεισε τα 26 του χρόνια, αποτελεί από τους πιο σταθερούς σε απόδοση και ποιότητα ποδοσφαιριστές της “Ένωσης”. Και για τον λόγο αυτόν ακριβώς κρίθηκε σκόπιμο να επιβραβευθεί η προσφορά του, την ώρα μάλιστα που σύλλογοι από το εξωτερικό τον έχουν πάντα στα υπόψη.

Διασταυρωμένες πληροφορίες της “Real News” φέρουν τον διεθνή άσο να τσεκάρεται προσεκτικά από ομάδες της Τουρκίας και της Γερμανίας, άλλωστε στο παρελθόν είχαν χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ τόσο η Σάλκε, όσο και η Τραμπζονσπόρ, δίχως οι προτάσεις τους τότε να δελεάσουν τα υψηλά της κλιμάκια.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον από το εξωτερικό ατόνησε, ίσα ίσα που σκάουτερ επιμένουν να τον παρακολουθούν, καταφέρνοντας επιπλέον να κάνουν τη δουλειά τους αθέατα, δίχως κάθε εβδομάδα να δημοσιοποιείται η παρουσία τους είτε στο Ολυμπιακό στάδιο, είτε σε άλλο γήπεδο.

Από την πλευρά της η “Ένωση” δεν σκοπεύει να χρονοτριβήσει τις επαφές της με τον ποδοσφαιριστή, προτείνοντάς του επιμήκυνση της συνεργασίας τους και παράλληλα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που δεν θα είναι εύκολο να αρνηθεί.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης στο τρέχον συμβόλαιό του που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ δεν αποκλείεται να αναπροσαρμοστεί, αν και όπως θα του ξεκαθαριστεί “αν έρθει μια πραγματικά αξιόλογη και τιμητική και για τους δυο μας προσφορά, δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα σου”.

Στην παρούσα φάση ο Μάνταλος αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα προφανώς που θα αυξηθούν. Ο δε ποδοσφαιριστής, αν και δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εμφανίζεται θετικός στην ιδέα να μην βγάλει τα κιτρινόμαυρα και εκτιμάται πως οι συζητήσεις του με την ΑΕΚ, στον χρόνο που θα επιλεγεί να γίνουν, δεν θα κρατήσουν παρά ελάχιστα, έχοντας αίσια κατάληξη.

filathlos.gr