Φουντώνουν ξανά οι φήμες για Ρέτσο – Μπάγερν!

August 25, 2017
831 Views

Καθημερινά προκύπτουν νέα δημοσιεύματα (κυρίως στη Γερμανία) για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Το προηγούμενο διάστημα γνωρίζαμε πως η Λεβερκούζεν είναι η ομάδα που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, από την Γαλλία προέκυψε η πληροφορία πως η Λιόν εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα άσου, χωρίς να έχει χτυπήσει επίσημα την πόρτα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Και σημερινές πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως τον παίκτη παρακολουθεί και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μάλιστα δείχνει έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτησή του.

Η Λεβερκούζεν έχει στείλει άνθρωπό της, όπως γράφουν στη Γερμανία, για να συζητήσει από κοντά με τους «ερυθρόλευκους» και λέγεται πως θα προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 18 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλουν τον Ρέτσο θέτουν ως… ταβάνι τα 20 εκατ. ευρώ με το ίδιο ποσοστό μεταπώλησης, ενώ η Μπάγερν δείχνει έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό με το οποίο θα μπει στις διαπραγματεύσεις.

Από την πλευρά του, ο ξένος μάνατζερ του παίκτη, Φάλι Ραμαντάνι, θεωρεί πως καλύτερο για τον πελάτη του θα ήταν να μείνει άλλη μία χρονιά στους Πειραιώτες και η τιμή του θα ανέβει ιδιαίτερα, από τη στιγμή που η ομάδα θα αντιμετωπίσει ομάδες επιπέδου Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, προσελκύοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.