Ενθουσιασμένος με τη Λεωφόρο ο Τσάβες

August 18, 2017
791 Views

Μια πρώτη γεύση από όσα θα ζήσει φέτος στη Λεωφόρο πήρε ο Αντρές Τσάβες, που βρέθηκε στις εξέδρες της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά, για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στο ματς με τη Μπιλμπάο.

Ο Αργεντινός, δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο τους οπαδούς που βρίσκονταν στη «Θύρα 13» και τόνιζε σε όσους τον συνόδευαν, πόσο ενθουσιασμένος ήταν με τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Άλλωστε, ο Τσάβες είναι ένας παίκτης εξέδρας και αυτό τον φτιάχνει.

Ο παίκτης, έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα των «πρασίνων» παρά το άδικο αποτέλεσμα και εξέφρασε στους μάνατζερ του και την παρέα του ότι είναι έτοιμος να παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά.

Η «τρέλα» του Τσάβες να κάνει ντεμπούτο άμεσα, φάνηκε και στο γεγονός ότι ο παίκτης βρέθηκε το απόγευμα στο Κορωπί για να προπονηθεί. Πάντως, ο «Κομαντάντε» είναι έτοιμος και αυτό φάνηκε και στα εργομετρικά που αποδείχθηκε «ταύρος».

Δεν αποκλείεται να τον δούμε λοιπόν στο ματς με τον Πλατανιά και φυσικά στον επαναληπτικό στο «Σαν Μαμές» την επόμενη Πέμπτη.