Ανακοινώνεται τη Δευτέρα ο Κολοβέτσιος

July 2, 2017
849 Views

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Μόνο που η ανακοίνωση της αναμένεται τη Δευτέρα (3/7), όταν και ο 25χρονος στόπερ με τον ατζέντη του θα μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Μάλιστα στη διάρκεια του Σαββάτου, ο Κολοβέτσιος επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και οριστικοποίησαν το ραντεβού για τη Δευτέρα. Στο οικονομικό σκέλος έχει επιτευχθεί συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ.

Ο Κολοβέτσιος μίλησε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον περιμένει από τη Δευτέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Μαζί με τον Άλτμαν θα είναι οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές κατά τη μετάβαση της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας, αφού δεν αναμένεται άλλη προσθήκη μέχρι την Πέμπτη (6/7).

Να τονιστεί πάντως πως ο Κολοβέτσιος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο στο νοσοκομείο «Υγεία», ώστε να ελεγχθεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.