Χάσι : «Πάνω από όλα η πειθαρχία»

June 17, 2017
442 Views

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ από το μεσημέρι της Παρασκευής και οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ήδη την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Μάλιστα αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η ομιλία του Χάσι στους παίκτες του.

Ο 45χρονος κόουτς των πειραιωτών έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα πειθαρχίας λέγοντας χαρακτηριστικά στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η πειθαρχία. Από κει ξεκινά η προσπάθεια για το χτίσιμο μιας ομάδας και σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι πολύ αυστηρός. Θέλω να το ξέρετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» ήταν τα πρώτα λόγια του 45χρονου προπονητή και πρόσθεσε:

«Όταν θα λέω ότι θα φοράμε τα συγκεκριμένα ρούχα, θέλω όλοι να έρχεστε ντυμένοι με τα ρούχα που θα έχω πει. Όταν το πρωινό είναι προγραμματισμένο μια συγκεκριμένη ώρα, τότε θέλω όλοι να είστε στην ώρα σας. Να μην υπάρχει ούτε λεπτό καθυστέρησης. Το ίδιο και για την ώρα που θα φεύγει η ομάδα για να πάει για προπόνηση. Θέλω να είστε όλοι πανέτοιμοι και να μην καθυστερεί το πούλμαν να φύγει για το γήπεδο. Όλα αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά και περιμένω να δείξετε τον επαγγελματισμό σας».