Ανακοινώνει Χάσι ο Ολυμπιακός

June 5, 2017
556 Views

Προπονητής του Ολυμπιακού θεωρείται κατά 99% ο Μπεσνίκ Χάσι, καθώς ο Αλβανός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και εντός της ημέρας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 45χρονος προπονητής παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ και στο περιθώριο της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης φαίνεται πως συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, και κάποιους από τους ανθρώπους της διοίκησης (πιθανότατα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και ο Χάσι αντιλήφθηκε πως προτεραιότητα αποτελεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια η κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Αλβανός τεχνικός γνωρίζει πως «πρέπει» να φτάσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι Πειραιώτες και αυτό είναι κάτι που μέτρησε αρκετά στη δική του περίπτωση και όλα δείχνουν πως σήμερα, 9 ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, θα έχουμε τον «εκλεκτό» της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η διοίκηση, μάλιστα, παρουσιάζεται αποφασισμένη να προσφέρει όλα τα εχέγγυα στον Χάσι για να πετύχει τους στόχους του, οι οποίοι πλέον είναι κοινή με την ομάδα και να ενισχύσει αισθητά το υπάρχον ρόστερ.