Σκέφτονται Σίλντενφελτ στον Παναθηναϊκό

May 27, 2017
622 Views

Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ροντρίγκο Μολέντο στον Παναθηναϊκό, καθώς προσωπικοί – οικογενειακοί λόγοι αναγκάζουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 29χρονος στόπερ ήταν να φύγει και τον Ιανουάριο, όμως αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της «πράσινης» άμυνας είναι του Γκόρντον Σίλντενφελτ, ο οποίος το καλοκαίρι φεύγει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Το δεύτερο όνομα που φαίνεται να είναι στα υπ’ όψιν είναι εκείνο του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος αγωνίζεται στην Χαρτς και μένει ελεύθερος και εκείνος σε λίγες ημέρες. Η περίπτωση Αυλωνίτη, όμως παίζει περισσότερο για αντί-Τελάντερ.

Ο Δανός στόπερ αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμού, τα οποία δεν τον αφήνουν να δώσει αυτό που θα μπορούσε και κάπως έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει αποχώρησή του και οι ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρήσουν για τον αντικαταστάτη του.