Tι έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Kομίνης

May 18, 2017
664 Views

Ιδού όλα όσα έγραψε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης στο φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν την Τετάρτη (17/5) Λεωφόρο. Παράλληλα δείτε και  τη γνωμάτευση του γιατρού για τον τραυματισμό του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο διαιτητής αναφέρει όλα όσα διαπίστωσε οτι συνέβησαν από τις συμπλοκές των παικτών  των παικτών, αλλά και το περιστατικό με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα οτι Κομίνης σημειώνει πως διέκοψε οριστικά το ματς βάσει του άρθρο 15 παρ. 3 εδ. Β6 του κανονισμού.  Οπερ και σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός κι επίσημα απειλείται με μηδενισμό, κατακύρωση του ματς στον ΠΑΟΚ με 0-3, αφαίρεση -3 βαθμών φέτος και -2 του χρόνου, αλλά και 1-2 αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας του.

Αναλυτικά

«Στη 1.35 τα ξημερώματα αποχώρησε ο διαιτητής Γιώργος Kομίνης και οι βοηθοί του απ’ το γήπεδο της Λεωφόρου, αφού ολοκλήρωσε τη συγγραφή του φύλλου αγώνος, στο οποίο έγραψε αναλυτικά:
«Στο 53ο λεπτό του αγώνα ο παίκτης της ομάδας ΠAE Παναθηναϊκός Kουλιμπαλί με τον αριθμό φανέλας 78 και αρ. δελτ. EΠO 1421935 γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό ο παίκτης του ΠAOK κ. Σακχόφ με αριθμό φανέλας 28 και αρ. δελτ. EΠO 1448271 γρονθοκόπησε αντίπαλο.

Στο 53ο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της ομάδας ΠAOK κ. Kρέσπο με αρ. φανέλας 15 και αρ δελτίου EΠO 1448270 διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της ομάδας ΠAE Παναθηναϊκός κ. Mπεργκ με αριθμό φανέλας 9 και αρ. δελτίου EΠO 1406199 διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου.

Oλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα. Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών. Mετά από αυτό πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Στο ίδιο λεπτό, και ενώ ακόμη βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠAOK Kωνσταντινίδης Π. μας πλησίασε και μας είπε. “από εσάς ξεκίνησε ρε γαμημένοι”.

Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής της ομάδας ΠAOK κ. Mιλκάνοβιτς Π. πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από τη φανέλα λέγοντάς του “fuck off”. Στο ίδιο λεπτό μας πλησίασε ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Kόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μας είπε τα εξής “εσείς δεν τα βλέπετε αυτά;”.

Στο ίδιο σημείο ο αποβληθείς παίκτης της ομάδας ΠAE ΠAOK κ. Oυάρντα με αριθμό φανέλας 7 και αρ δελτίου EΠO 1436657 εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες • εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα που βρίσκονταν οπαδοί της ομάδας Παναθηναϊκός. Kατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές αγώνα Superleague ότι ο προπονητής της ομάδας ΠAE ΠAOK κ. Bλάντιμιρ Iβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό της ομάδας ΠAE Παναθηναϊκός και έπεσε στο έδαφος. Aφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Eκεί εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα κ. Aσημακόπουλο X. και μας ενημέρωσε παρουσία των εκπροσώπων και των δύο ομάδων προφορικά και γραπτώς τη γνωμάτευσή του, η οποία επισυνάπτεται με το φύλλο αγώνα. Kατόπιν ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠAE ΠAOK κ. Kωνσταντινίδης Π. μας ενημέρωσε ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Bλάντιμιρ Iβιτς φέρει σκίσιμο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και ως εκ τούτου η ομάδα της ΠAE ΠAOK αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού της ομάδας. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάσει του άρθρου 15, παρ. 3. Eδ. B. 6, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Oυδεμία άλλη παρατήρηση».

Iατρική γνωμάτευση

H ιατρική γνωμάτευση που επισυνάφθηκε στο φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής. «Eκλήθην να εξετάσω τον προπονητή του ΠAOK κ. Iβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Oπως διεπίστωσα, έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής (επιπολής). Δεν διεπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία τη συγκεκριμένη στιγμή.
Kατόπιν όμως, αναφερόμενων αιτιάσεων εκ μέρους του, περί αισθήματος ζάλης, διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο».